diumenge, 20 de juny de 2010

Tornen els Boixos?


Avui la veritat és que és un dia decepcionant perquè el Sant Andreu no ha pogut aconseguir l'ascens a la Segona Divisió A contra el Barcelona Atlètic. Però és especialment trist per veure de primera mà amb la impunitat amb que han actuat els Boixos Nois al Narcís Sala. Tot i que s'ha de dir que l'actuació de part de l'afició andreuenca no és sempre la més correcta - estem més que acostumats, per exemple a la invasió del camps - el que ha passat avui és força més greu i suposo que la indignació és més gran pel fet de no haver aconseguit l'ascens.

Quan ha acabat el partit - 0 a 0 - els jugadors suplents de la grada del Barça Atlètic han saltat a la gespa a celebrar l'ascens, de la mateixa manera que molts aficionats del Sant Andreu. Alguns aficionats del Sant Andreu han recriminat l'actitud dels jugadors del Barça, davant la qual cosa els Boixos Nois han baixat al camp a repartir cops de puny i puntades amunt i avall davant de l'absència dels Mossos antidisturbis que han trigat una bona estona a posar ordre. Sobretot carregant cap a la banda que feia menys respecte, suposo, que era la dels aficionats del Sant Andreu.

Quan es produeixen incidents com aquests sempre és per una actitud violenta d'ambdues aficions. Ara bé, jo no trobo normal que els Boixos Nois hagin pogut encendre vengales, hagin pogut escopir i insultar als jugadors del Sant Andreu que corrien la seva banda i, fins i tot, gairebé agredir-los amb total tranquilitat en una ocasió. Jo no sé a quina part de responsabilitat d'aquesta impunitat hauríem d'atribuir al President del Sant Andreu - Joan Gaspart -, als mossos, o si seria just ja atribuir-li alguna responsabilitat al President electe del Barça Sandro Rossell. El que està clar és que seria lamentable que féssim passos enrera en l'erradicació dels comportaments violents als estadis, especialment al Camp Nou. Sóc soci del Barça i estic orgullós d'haver tingut un President que va tenir la valentia d'erradicar-la.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

OYE , LOS DEL SANT ANDREU HAN EMPEZADO A PEGAR A LOS JUGADORES DEL BARÇA B QUE SON CHAVALES QUE NO TIENEN NI LA MAYORIA DE EDAD , LOS BOIXOS SI HAN SALTADO ES PARA QUE ESTOS MINIULTRAS DEL SAN ANDREU NO PEGARAN A NUESTROS CHAVALES, LOS DEL SAN ANDREU TB SON VIOLENTOS, SON ANTIFASCISTAS Y LLEVAN EMBLEMAS QUE HACEN CLARA ALUSIÓN AL TERRORISMO Y A LA VIOLENCIA. FORÇA BARÇA!!!

Anònim ha dit...

en nom dels seguidors del barÇa, demanar-vos disculpes per aquest grup de feixistes (ignorants de la historia del club que tant diuen estimar) que no representen els colors blaugrana. Be que ho sabeu! Fora feixistes del Camp Nou i de Catalunya! Visca el BarÇa i Visca el Sant Andreu!

Anònim ha dit...

Que se li pregunti als jugadors del barça b qui van ser els violents... mes d'un va rebre...
Escupinades hi ha a tots els camps... i no presisament de les zones dels "seguidors violents".
Aviam si ens enterem del tema i despres opinem...

Anònim ha dit...

Mireu això lo que està clar es que els del sant andreu van començar saltant al camp amb pals i anaven per l ´arbitre y per jugadors del barça b. Però bueno això no es violencia,no?¿ aquí esta clar que es tracta el tema amb una visió independentista i clar...tant en sandro com el boixos no us cauen gairebé bé, doncs ara per no fer els deures al camp un altre cop a segona b! visca el manlleu!!TORNAREM!!

Anònim ha dit...

A aquests del Sant Andreu ja els està bé un parell d'òsties ben donades, a veure si se'ls baixen els fums i es relaxen una miqueta.
Si jo hi hagues estat, segurament també hauria ostiat a més d'un i de dos.
Que baixin a 3a regional! o que desapareguin, posats a demanar.

Sant Andreu és un barri brut i d'horteres, un barri de quilloss.
Dutxeu-vos colla de guarros i bruts!
Que n'aprenguin.

Jan Laporta